Bekkenklachten

 

Deze link brengt je naar een filmpje over wat je bij ons leert tijdens de therapie. https://www.youtube.com/watch?v=9h_JRfdoIgw

Herken je dit:

Pijn in je onderrug, klachten in één of beide billen, uitstralingspijn naar je been of in je schaambot? Heb je problemen met activiteiten als lopen, omdraaien in bed of langere tijd staan zitten of liggen, het verzorgen van je kind, fietsen, autorijden of bukken en tillen?

Het zou kunnen duiden op een disbalans van je bekken! Meld je dan aan bij onze praktijk want er is wat aan te doen!

Nancy van Ham heeft zich gespecialiseerd in zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten en is nageschoold in de methode van Cecile Röst. Zij is orthopedisch manueeltherapeut, wetenschappelijk onderzoeker en auteur van onder meer ‘Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap’. Het is een zeer effectieve behandelmethode. Een aantal zittingen is meestal voldoende om de pijn sterk te verminderen en de dagelijkse activiteiten weer op een acceptabele manier te kunnen uitvoeren. Erg belangrijk daarbij is een vicieuze cirkel van pijn en bewegingsangst te doorbreken en voorkomen.

Behandeldoelen zijn:

  • bekkenklachten verminderen 
  • functioneel blijven tot de bevalling
  • snel herstel na de bevalling bevorderen

Voor meer informatie over de behandelmethode verwijzen we je graag naar de website: www.bekkentherapie.nl Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.